Sjove påskedage i Bella Center

Fra fredag 15. til søndag 18. april er der mulighed for at få nogle sjove dage i Bella Centret med leg med legoklodser og underholdning med de kendte ansigter fra Ramasjang og Minisjang.

Snart er der Lego for alle pengene i Bella Center.

 

Lego World slår dørene op i Bella Centret på Center Boulevard fra fredag 15. til søndag 18. april fra kl. 10 til 17 til nogle sjove dage med leg, læring og kreativitet.

Børnefamilier får for første gang mulighed for at opleve Ramasjang og Minisjang i et nyt, stort område Der vil være flere Lego-byggeoplevelser og også besøg af kendte ansigter fra netop Ramasjang.

Populære temaer

Årets Lego World byder som tidligere år på de populære temaer som Lego City, Lego Ninjago, Lego Friend og Lego Duplo.  I år bliver det en endnu større oplevelse for børn og barnlige sjæle. Området kommer nemlig til at indeholde et kombineret Lego Duplos og Minisjang område, men der vil også være et stort Ramasjang-område, hvor børnene kan bevæge sig rundt blandt nogle af DR’s kendte universer.

Sjov for børnene

Børnene kan bygge nyt til Ramasjang, være med til at bygge et kæmpe Lego billede af Ramasjang øen, hjælpe med at løse dagens gåde i Ramasjang Mysteriet, få medbragte tøjdyr til et tjek ved bamselægens hospital og meget mere. De kan også opleve kendte DR-stjerner fra MGP Allstarz, Hr Skæg, Heino, Oda Omvendt og Kristian fra Ramasjang Mysteriet. De optræder og underholder hver dag med aktiviteter på scenen på tværs af alle dage.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »