En forrygende aften med hele Danmarks Ulf…

Stjernekomikeren Ulf Pilgaard er gæst i Amager Club Hus på Kirstinehøj mandag 2. maj – skynd jer at sikre en billet

Ulf Pilgaard – besøger Klubhuset Amager

 

“Hellere Halvgammel end Helt Død…”

Stjernekomikeren Ulf Pilgaard er i alt fald ikke død – så langt fra. Men kan lide at kokettere med sin efterhånden noget høje alder. Ulf fylder 82 i år…

Men stadig sprudlende og i stand til at få en hel sal til at flække af grin – lidt ligesom selveste Dirch Passer, som Ulf jo også spillede sammen med i flere, næsten udødelige sketch.

Men mandag 2. maj skal vi møde en lidt anderledes Ulf Pilgaard. Det sker i Amager Club Hus på Kirstinehøj 23A.

Hvordan er det, når familie og venner falder fra  – og man bevæger sig ind i livets efterår. Hovedet og kroppen begynder at drille. Hvilke refleksioner gør man sig over det liv, som man har levet  – og ikke mindst om døden, som utvivlsomt nærmer sig?

I dette foredrag fortæller Ulf Pilgaard ærligt, humoristisk, og eftertænksomt om det at blive gammel  – og hvordan han ser tilbage på det begivenhedsrige liv, han har levet.

Ulf fortæller

Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Hellere Halvgammel end Helt Død” og er en livsglad og optimistisk fortælling fra en af dansk kulturlivs helt store profiler, der stadig er nyforelsket og stadig i fuld vigør. Ulf fortæller levende og indsigtsfuldt om venskaber, sorg, sex og lyst, tro, fortrydelser og succeser, humor – og om, en dag, at skulle byde verden farvel.

Stemningen er afslappet, og Ulf og Amager Club Hus vil gøre alt for at skabe en helt unik aften.

Amager Club Hus har en hyggelig bar og her kan man købe drikkevarer og snacks. Baren åbnes kl. 19, så gæsterne kan nå at få noget i glassene ,inden foredraget begynder kl. 20.

Billetter på www. klubhuset-amager.billetexpressen.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?