Tivoli indfører pladsreservation til Fredagsrock

På baggrund af de seneste ugers oplevelser med dårlig køkultur til Fredagsrock, introducerer Tivoli nu et digitalt reservationssystem, så gæster fremover skal have reserveret plads for at komme ind til de mest efterspurgte begivenheder i Tivoli. Første gang det sættes i værk bliver til Fredagsrock med Aqua 29. april.

Unge er vilde med Fredagsrock, men nu skal der reserveres plads

Flertallet af gæster har de seneste fredage haft rigtig gode oplevelser senest med de publikumspopulære koncerter med Andreas Odbjerg og ArtigeArdit. Men en del unge er tilsyneladende uvante med at gå til koncert, nogle af dem er meget berusede, og Tivoli har konfiskeret store mængder af medbragt alkohol.

Ved den seneste Fredagsrock lukkede Tivoli portene, da deltagerantallet for arrangementet var opnået. Det betød køer foran indgangene til Tivoli, og mange, der ulovligt forsøgte at forcere hegnet for at komme ind. Nu indfører Tivoli et nyt pladsreservationssystem.

Fredagsrock i 25 år

Administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch siger:

”Vi elsker glade gæster i Tivoli, og vi elsker at afvikle koncerter, som giver os stærke fælles oplevelser på tværs af generationer. Men hvis alle fortsat skal have gode Tivoli-oplevelser, er det nødvendigt at ændre i kapaciteten for nogle af de større begivenheder, og det er nødvendigt for Tivoli at kunne håndhæve det. Tivoli har en stærk og erfaren beredskabsorganisation med dygtige kontrollører og uddannede crowd safety-medarbejdere.

Vi har afholdt Fredagsrock i Tivoli i 25 år. Men efter Corona har vi set en ændret gæsteadfærd særligt blandt det yngre publikum. Det gør, at vi nu til større begivenheder over sommeren indfører pladsreservation for events, hvor efterspørgslen vurderes at kunne overstige kapaciteten på arrangementet. Det er en stor beslutning, og det vil betyde lidt mere planlægning for gæsterne at komme i Tivoli på enkelte dage hen over sommeren, men vi mener, at det er rettidig omhu i forhold til den udvikling, vi oplever lige nu.”

Løsning rulles ud i denne uge

Tivoli er nu klar med en løsning, hvor gæsterne via billetlugen.dk, kan sikre sig en plads til den kommende koncert med Aqua. Tivoli vil løbende evaluere behovet for pladsreservation, og det bliver tydeligt angivet løbende i programmet på Tivoli.dk samt på de sociale medier, hvornår pladsreservation er nødvendig. Pladsreservationen er gratis for alle, men dem, der ikke har Tivolikort skal, som altid, købe en entrebillet, der sammen med pladsreservationen skal vises ved indgangen.

Har man reservation til en af Tivolis restauranter eller forestillinger, behøver gæsterne ikke pladsreservation. Det samme gælder for gæster, der er i haven inden et givet tidspunkt på dagen, til Aqua-koncerten er det inden kl. 16.

Til større arrangementer

Kommerciel direktør i Tivoli Niels Erik Folmann uddyber:

”Pladsreservation er kun nødvendig til større arrangementer, og de vil løbende fremgå tydeligt af programmet. Det nye reservationstiltag skal sikre, at vi fortsat kan afvikle koncerter, så gæsterne får en god Tivoli-oplevelse, så ingen ender i en lang kø og måske ovenikøbet ender med at gå forgæves. Hvis gæster ikke har en pladsreservation, er der ingen grund til at komme, for så bliver man bliver ikke lukket ind.”

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »