Danseforestilling – bare omvendt…

Søndag 1. maj kl. 10 og 11.30 kan voksne og børn fra tre til syv år opleve den finurlige danseforestilling omvendt i Teater ZeBu

Kom og se en “omvendt” danseforestilling

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 1. maj kl. 10 og 11.30 inviterer Teater ZeBu på Øresundsvej 4 børn fra tre til syv år og voksne til en nycirkusforestilling med danseakrobatisk leg med det omvendte. Det er muligt at overvære nycirkusforestillingen fra søndag 1. maj til fredag 8. maj.

Der dykkes i nycirkusforestillingen ned i den barnlige og umiddelbare fascination af det omvendte. To håndstandsartister skaber et fantasiunivers med overraskende koreografier og finurlige bevægelser, der bytter rundt på perspektiver og inviterer publikum ind i begejstringen for det omvendte. Omvendt er en elegant og legende nycirkusforestilling og en eftertænksom fortælling om at være menneske.

 Det praktiske

Det koster fra 40 til 135 kroner at overvære cirkusforestillingen, og billetter skal bestilles på Teater ZeBus hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?