Så er der cirkus i Dragør og Tånby

Søndag 1. maj er der et festfyrværkeri af et show på Cirkuspladsen, når Cirkus Baldoni besøger Dragør.

Yes – så er der cirkus…

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 1. maj kl. 16 på Cirkuspladsen i Dragør i Prins Knuds Dæmning er der lagt op til fest, når Cirkus Baldoni traditionen tro gæster Dragør. I år kan Cirkus Baldoni fejre 20 års fødselsdag og det fejres med et festfyrværkeri af show, dans, morskab, gys, grin og fabelagtige artister.

Igen i år bliver forestillingen præsenteret af bugtaleren og musicalstjernen Peter Nørgaard, der med løven Leonardo og hunden Charlie leder publikum igennem et festfyrværkeri af jonglører, balancekunstnere, ekstremcyklister, den smukke cirkusprinsesse, klovnen Allando og meget mere. Der er numre der begejstrer og henrykker publikum i alle aldre. Børnenes helt store hit sidste år var klovnen Allando, og han medvirker også i år med helt nye numre.

Også i Tårnby

Der er også Cirkus på Ugandavej 10 mandag 2. maj i Tårnby. Både ved cirkusforestillingen i Dragør og i Tårnby skal der bestilles billet på forhånd. De koster fra 190 til 320 kroner, og der er rift om billetterne.

Der er nummererede stolepladser på Terrasse A og B. Logerne er nummererede, men stolene i logerne er ikke nummererede, da forreste række er forbeholdt børn. Der er to rækker stole i hver loge.

Turnéen varer frem til 6. september, hvor Cirkus Baldoni besøger Sjælland, øerne og Bornholm. Derefter fortsætter turnéen indendørs på Færøerne.

Seneste artikler

 

Fik du læst?