Eventyr og børnefilm i Dragør Bio

Der er gode film på programmet i Dragør Bio i weekenden. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag kl. 20 og søndag 8. maj kl. 18.30 vises eventyret ”Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder” i Dragør Bio: Professor Albus Dumbledore har fået færten af, at den magtfulde, mørkets troldmand, Gellert Grindelwald, forsøger at tage magten over troldmandsverdenen.

Da professoren ikke kan stoppe ham alene, giver han den magiske zoolog, Newt Scamander, ansvaret for et frygtløst hold af troldmænd, hekse og en modig muggler-bager, som skal på en farlig mission, hvor de skal stå ansigt til ansigt med både gamle og nye skabninger og stå sammen imod Grindelwalds hastigt voksende gruppe af tilhængere. Spørgsmålet er dog, hvor længe kan Dumbledore blive ved med at holde sig på sidelinjen, når der er så meget på spil.

Forløbere til Harry Potter-film

”Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder” er tredje kapitel i serien af forløbere til Harry Potter-film. J.K. Rowling har både skrevet manuskript og forfattet idéerne bag filmen, som foregår cirka 70 år, før Harry Potter og Co. starter på troldmandsskolen.

Eddie Redmayne og Jude Law har igen begge rollen som Scamander og Dumbledore, mens Mads Mikkelsen er ny. Johnny Depp spillede denne rolle i de to første film.

En magisk rejse

Søndag kl. 14 er der også børnefilm på programmet. Der vises ”Den magiske rejse”, der handler om drengen Peter, der kommer på et hæsblæsende eventyr i det ydre rum. Det er en historie med humor, spænding og spektakulær magi, hvor Peter og hans sjove og magiske venner suser gennem universet for at redde Peters lillesøster Anne fra den onde Månemand.

Drengen Peter tager på en magisk rejse mod månen for at redde sin lillesøster Anne, der kidnappes af den ondskabsfulde månemand. For at gøre ondt værre viser det sig, at månemanden oven i købet truer hele universet med sin månekanon!

Sjov for hele familien

Peter møder flere magiske venner på sin vej mod månen, herunder den søvnige Ole Lukøje og den talende bille Hr. Zumzemann. Den umage gruppe er fast besluttet på at stoppe månemanden og redde Anne og deres rejse tager dem til eventyrlige verdener som Stjerneengen og Natfeernes slot i skyerne.

Den magiske rejse er baseret på et elsket børneeventyr og byder på sjov for hele familien samt et hjertevarmt budskab om at følge sine drømme.

Seneste artikler

 

Fik du læst?