Grieg og og Gershwin i Mogens Dahl Koncertsal

Trompetist Tine Thing Helseth og pianist Marianna Shirinyan holder tirsdag 10. maj koncert i Mogens Dahl Koncertsal

Marianna Shirinyan og Tine Thjing Helseth – i Mogens Dahls Koncertsal. (Foto: Nikolaj Lund & Anna Julia Granberg)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tirsdag 10. maj kl. 20 holder trompetist Tine Thing Helseth og pianist Marianna Shirinyan koncert i Mogens Dahl Koncertsal i Snorresgade 22. Programmet består bl. a. af værker af Chopin, Grieg og Gershwin.

Marianna Shirinyan er en armensk-dansk pianist, som har vundet flere priser. Marianna er en af ​​de mest kreative og efterspurgte pianister i Europa i dag. Hun har blandt andet som den første modtaget DR’s nye klassiske kunstnerpris, P2 Prisen i oktober 2010. Hun indspillede samme år sin debut-cd.

Lyrisk lyd

Norske Tine Thing Helseth har siden sin karrieres begyndelse forsvaret trompetrepertoiret og har en sjælfuld, lyriske lyd og samarbejdstilgang til musikskabelse. Tine Thing Helseth er en kunstner, der udfordrer genrens grænser med en intenst kreativ og fordomsfri filosofi. Hendes stadigt voksende repertoire spænder helt fra den klassiske periode til nutidige værker og nye bestillinger.

Hestestald

Mogens Dahl Koncertsal er en koncertsal for klassisk musik. Koncerthuset blev indviet i 2005. Den gamle bygning er bygget i 1901, og var oprindelig en staldbygning med tilhørende portnerbolig for Hertz Bogtrykkeri, hvor designfirmaet VIPP i dag har sit hoveddomicil. I den nuværende koncertsal stod hestene opstaldet, mens vognene var parkeret i det, der i dag er foyer.

Det koster 395 kroner at høre koncerten, og billetter skal købes på billetlugen.dk.

Seneste artikler

 

Fik du læst?