Dragør tabte 4-1 til Sundby

Med sejren er Sundby BK rykket op på femtepladsen i Københavnsserien, mens Dragør er på nedrykningsplads

Dragør slås bl.a. mod topholdet Skjold i Københavns serien. (Arkivoto: Finn Edvard)

 

Det blev til en overbevisende sejr på 4-1 til Sundby BK, da Dragør kom på besøg på Kløvermarken lørdag eftermiddag. Gustav Street Lundqvist bragte Sundby foran i henholdsvis 15. og 31. minut med to fuldtræffere, Marcus Greve gjorde det til 3-0, og Dragørs reducering til 3-1 hjalp ikke meget, da Sundbys Ingmar Bonnén slog sejren fast til 4-1 i det 90. minut. Dragørs Victor Rytter Hansen kunne til gengæld drage hjem med en advarsel til Dragør – han fik det gule kort tre minutter før tid.

To hold er stukket af

Overbevisende sejr til hjemmeholdet, der med sejren nu er rykket op på en femteplads i Københavnsserien. Men Sundby kan formentlig ikke bruge avancementet til noget – i toppen er Skjold og Fremad Valby stukket af, og det bliver et af de hold, der rykker direkte op i Danmarkserien, mens det andet skal ud i kvalifikationsspil, før oprykningen er en realitet.

Til gengæld har Dragør masser at slås for: Holdet er nu på nedrykningsplads i Københavnsserien. Sammen med HB har Dragør blot 15 points, og der er to op til FA 2000’s andethold og fire til Bispebjerg.

Dragør møder tophold

På lørdag 14. maj kl. 13.45 skal Sundby en tur i Frederiksberg Idrætspark for at møde FB – hjemmeholdet er på fjerdepladsen, så det kræver en ny, god indsats, hvis Sundby skal sejre her og dermed iøvrigt rykke forbi FB i stillingen.

Dragør spiller allerede torsdag 12. juni kl. 18.30 hjemme mod et af de to tophold, Fremad Valby. En svar opgave, der kan sende hjemmeholdet videre på nedrykningskurs.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?