I Tårnby skal der være gilde…

På Kirstinehøj findes nogle spændende selskabslokaler, der er fremragende rammer om alle former for fester – og man kan holde gildet med sin egen mad  – eller få den serveret med tjenere, musik, natmad og det hele…

Bryllup eller anden fest – på Kirstinehøj findes de helt rigtige lokaler.

 

Livet igennem er der mange fester, der skal holdes. Fødselsdage, bryllupper, konfirmationer eller nonfirmationer, jubilæer, receptioner mm. Anledningerne er mange, eller måske man bare kunne tænke sig at arrangere sin helt egen fest for venner og venners venner? Koncertarrangør for en aften?

I alle tilfælde er der rigtig gode muligheder for at holde festen i festlokalerne på Kirstinehøj 23 A i Tårnby, hvor der er rigtig mange muligheder for at holde den bedste fest.

Spørg Linda

Og der er alle muligheder for at få råd og vejledning ved at tale med eventkoordinator Linda Rasmussen, der om nogen kan give råd og vejledning til den bedste måde at holde festen på.

For der er rigtig mange muligheder på Kirstinehøj: For det første kan man vælge mellem Ballroom med plads helt op til 150 gæster – eller Rooftop, hvor der er plads til ca. 45.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Kirstinehøj har de helt rigtige rammer for enhver form for fest

Hvis der er tale om en reception, hvis gæsterne for det meste er stående, så kan der endda være plads til endnu flere, men det taler man i alle tilfælde med Linda om.

Og man behøver naturligvis ikke være 150 deltagere for at holde festen i Ballroom.

Linda fortæller, at man kan leje festlokalerne helt som de er og uden nogen form for forplejning – eller man kan få festlokalerne til at stå for serveringen af forskellige former for traktementer.

Lækker mad og vine

Det klan f.eks. være et totalarrangement, der består af velkomstdrink med snacks, røde- og hvide vine ad libitum, fri bar med øl, vand og vin (spiritus mod tillæg) samt naturligvis borddækning, lyst, servietter og blomster, servering, bartender og oprydning samt en lækker buffet med stort udvalg som f.eks. argentinske vildtfangede langustino rejehaler med aioli, varmrøget laks, skaldyrssalat, kylling med svampe og trøffel, marineret kalvemørbrad, flødekartofler, lammeculotte, forskellige salater og saucer, dessertbord med kage og ost, frugt og meget mere samt kaffe te og Baileys el. Cognac, hele herligheden for 695 kr. pr. kuvert.

Billigt, ikke sandt?

For otte timers fest, der her virkelig har fundet nogle dejlige rammer.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Så er der dækket op i Rooftop, hvor der er plads til 45 gæster.

“Der er natuligvis også mulighed for tilkøb af natmad, livemusik eller dj, særligt udvalgte vine, cocktails og meget mere. Og så skulle jeg måske tilføje, at vi i tilknytning til Basllroom har en særlig afdeling med forskellige spil som poolborde, bordcurling, bordtennis m.m., som både store og små er vældigt glade for i løbet af dagen eller aftenen,” siger Linda Rasmussen.

“Man kan også bare leje festlokalerne, hvis man vil holde sin helt egen fest og selv sørger for mad, underholdning og drikkevarer.”

Også til en brunch

Linda tilføjer, at der er flere og flere, der lejer lokalerne til at holde en brunch for familien eller venner og bekendte, og også i det tilfælde kan man aftale med Linda, hvor meget eller lidt hjælp man vil have til arrangementet.

“Man er velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan festen bliver den bedst mulige eller komme forbi og se være dejlige lokaler”, slutter eventkoordinatoren.

Læs evt. mere selv på fest-lokaler.dk.