Festival med musik og mad

“Reffen” præsenterer for andet år i træk sin egen festival, Foxy – den årlige hyldest hyldest til mad og musik…

Så er der igen festival på “Reffen” – og deltagelse er gratis,.

 

Foxy Festival på Refshaleøen hylder den gode mad, øl og fantastiske musik. Festivalen finder sted fra torsdag 26. maj til søndag 29. maj – og det er som altid ganske gratis at deltage!

Live musik, økologiske fadøl, street food fra alle verdenshjørner, et DJ-program fordelt på flere scener og en vild natklub – er alle elementer, som i år udgør programmet for Foxy Festival på Reffen, beliggende på Refshalevej 167A.

”På Reffen spiller musikken altid – og musikken spiller en væsentlig rolle for stedet og vores identitet.” fortæller Ruben Passer, direktør på Reffen – Copenhagen Street food.

”Med festivalen ønsker vi at skabe et nyt rum og en ny scene for oplevelser, mangfoldighed og fællesskab i musikkens tegn,” siger han.

Tre scener – mange genrer

I år er fokus i endnu højere grad at hylde lokale artister og give musikken et frirum. På Reffen ligger programmet klar, og henover de fire dage spiller både DJs og livemusikere med samlet set 22 navne, der spiller både ved vandet, i sandet og i natklubben, Werkstatt.

Kom med på en musikalsk rundtur på deres tre scener med blandt andre live-koncerter fra GOSS, Melissa Inya og DJ-sets fra Angebot og Eden Burns, lyder invitationen.

Spændende program

Fredag 27. maj kl. 20: Goss

Goss har siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa. Hans første egen headliner- koncert i Amager Bio var af højeste kaliber.

Fredag 27. maj kl. 00.00: Eden Burns

Den New Zealandske DJ & producer, Eden Burns er revolutionerende indenfor house musikken. Det bliver en aften fyldt med overraskelser, glæde og høj energi. Han er udgivet på prominente labels og har spillet i de fjerneste afkroge og hippeste klubber verden over. –

Lørdag 28. maj kl. 20: Melissa Inya

Melissa Inya spreder jazz, R&B, disco og funk over Reffen. På Foxy-scenen er der funky basrytmer, klaver, orgel, svævende synth og bluesguitar. Stilen er både poppet og lækker med et sjælfuldt personligt udtryk, så du kan godt glæde dig til at fyre den af til hendes live-optræden.

Søndag 29. maj kl. 19: Bette og Johannes Wamberg

Den danske upcoming artist, Bette giver os en live-optræden med sit nysgerrige pop og R&B-univers med den københavnske jazzguitarist Johannes Wamberg.

page1image8287024

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »