Lækker koncert i Kvarterhuset

Fredag 20. maj holder Cecilie Strange Quintet koncert i Kvarterhuset i Jemtelandsgade

Cecilie Strange – i kvarterhuset

 

Af Lene Dam Jørgensen

Fredag 20. maj kl. 19.30 er der koncert i Kvarterhuset i Jemtelandsgade 3 med Cecilie Strange Quartet bestående af saxofonisten Cecilie Strange, pianisten Jonas Berg, bassisten Thomas Andersson og Esben Laub von Lillienskjold på trommer.

Kommende saxofonstjerne

Cecilie Strange betegnes som en kommende saxofonstjerne på den danske jazzscene. Hun har spillet tenorsaxofon siden hun var 12 år og er uddannet rytmisk saxofonist fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Cecilie Strange har udgivet tre jazzplader og indspillet to af dem i New York sammen med en del af det band, som hun optræder med ved koncerten.

Inspireret af nordisk folkemusik

Cecilie Stranges og bandets musik beskrives som tilbagelænet – med inspiration fra norsk og svensk folkemusik – tilsat lidt Bent Fabricius Bjerre og alle de amerikanske musikere, der var i Danmark fra 1960’erne til 1970´erne.

Rent musikalsk er befinder Cecilie Strange sig i et nordisk inspireret univers, og når hun spiller på saxofonen mærker publikum varme og intensitet i hendes saxofontoner.

Det koster 110 kroner at høre koncerten. Studerende skal dog kun betale 80 kroner.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »