Spændende kunst på Sundholmsvej

Fonden Fabrikken for Kunst og Design åbner jubilæumsudstillingen ”I am still in The Game”

Fabrikken for Kunst og Design – spændende aktiviteter.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Fabrikken for Kunst og Design har netop åbnet en spændende udstilling i lokalerne på Sundholmsvej 46. For de hurtige er der fernisering lørdag 21. maj frem til kl. 17, ellers er der rigelig tid til at se udstillingen, der fortsætter indtil onsdag 25. maj. Der er åbent i tidsrummet fra kl. 13 til 18.

Fabrikken kunne have fejret sit 30-års jubilæum som Danmarks største atelierfælleskab for professionelle billedkunstnere og designere sidste år. Fejringen måtte dog udsættes på grund af Coronasituationen, men nu kan 30-års jubilæet endelig fejres.

 30-års jubilæum

Fabrikkens jubilæumsudstilling har titlen ”I am still in The Game” og står af værker fra  af 65 kunstnere og designere.

Fabrikkens direktør Charlotte Malte bød velkommen til lørdagens fernisering, hvor der var et program med performances, digtoplæsning og talk. I løbet af dagen var – og er – der  også være børneworkshop ved Siska Katrine Jørgensen og voksenworkshop ved Karin Lorentzen.

”I am still in The Game”

”I am still in The Game” er installatorisk tænkt som afgrænsede øer, som markeres af Fabrikkens store mobile vægge, der til lejligheden er malet i samme farvetone som produktionshallen. Øerne dannes af de mange års spor af kunstnerisk produktion, der ses på Fabrikkens gulv. Øerne har værker af Fabrikkens mange forskellige kunstnere og designere og viser således den store diversitet, men også det høje niveau, der kendetegner Fabrikken.

(Fortsættes under billedet)

Fabrikken for Kunst og Design er et spændende kunstnerisk fællesskab på Sundholmsvej.

Fabrikken for Kunst og Design er Danmarks største atelierfællesskab. Her skaber over 65 kunstnere og designere dagligt kunst til ind- og udland. Fabrikken tilbyder attraktive faciliteter for kunstproduktion i Hovedstaden og arbejder for at styrke vilkår for kunstproduktion.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »