Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Indflytningsklar og fuldstændig moderniseret lige ved Sundbyvester Plads

Et stenkast fra Sundbyvester Plads, lige ved transport, indkøb, restauranter, take-away-muligheder, specialbutikker og flere af byens komfortable faciliteter kan I nu finde jeres nye hjem i lyse omgivelser, med parkeringstilladelse i gården og cykel/gåafstand til Amager Strand eller Amager Fælled. Denne velbeliggende 3-værelses har en særdeles god stand, er for nyligt blevet meget lækkert istandsat med lækkert nyt køkken og bad, og hele lejligheden fremstår i den grad indflytningsklar.

En lækker finish er fællesnævneren for moderniseringen af lejligheden, og det gælder både for badeværelset med separat bruseniche, for vægge og gulve generelt, samt for køkkenet med plads til spiseafsnit. Den gode ekstra plads i køkkenet fungerer som et rummeligt og praktisk additiv til de 2 værelser og stuen – så skal maden heller ikke bæres så langt.

Lige nu har lejligheden erhvervsstatus, som ved ansøgning hos Københavns Kommune kan ændres til boligstatus. Således har den ikke tidligere været beboet, og derfor er der heller ingen bopælspligt i lejligheden. Altså er der her tale om et unikt og centralt beliggende bud på en bolig, som kan anvendes som det nu lyster, uden fast adresse og dikkedarer.

Lejlighedens 83 m2. er i øvrigt veldisponerede, og fra stuen er der udgang til en overdækket, vestvendt altan, hvor fyraftnerne kan nydes i ro og mag og i solen ud mod den stille gård. Dette er lejligheden for byboen, som ikke selv gider lange håndværkerventelister, dyre byggematerialer og smalle løsninger. Her findes plads, kælderrum og vaskekælder, en god og velfungerende ejerforening og det hele er lige til at bære flyttekasserne ind i. Så vi ses på den anden side af gaden fra vores Nybolig Amager-butik – på Amagerbrogade 242

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234