Nye sandwich og kaffe i lufthavnen

Let og hurtigt. Det er den oplevelse, man som passager i Københavns Lufthavn skal have. Netop nu tilføjer Københavns Lufthavn de danske brands Smag og Copenhagen Coffee Lab til oplevelsen på terminalernes gulve. 

Lækre sandwich hos “Smag”

 Godt 50 pct. af passagererne i Københavns Lufthavn køber mad og drikke til rejsen, når de i gennemsnit bruger 45-60 minutter i terminalernes restauranter og barer inden take off – den gode oplevelse i lufthavnen er starten på enhver god rejse.

Danmark er vi kendt for arkitektur såvel som madoplevelser. Det er præcis den oplevelse, man skal have som passager, hvis man spørger Københavns Lufthavn. Den introducerede for nyligt konceptet “Local Heroes – Made in Denmark”, der er en helt ny kategori og område i taxfree-butikken. Et område, der udelukkende huser danske brands indenfor delikatesse og gaver.

Sund mad og drikke

Men den strategiske tilgang til den lokale oplevelse kan mærkes i alle terminalernes kroge. Fokus har i lang tid været på de lokale og sunde føde- og drikkevarer brands, der kan give den moderne convenience-oplevelse. Sundt, lækkert og lokalt.

(Artiklen fortsættes under billedet)

CPH Coffee Lab – kaffe to-go

”Det strategiske partnerskab med HMSHost er vigtigt for os her i Københavns Lufthavn, da vi altid stræber efter at bringe innovative oplevelser til vores kunder. Sammen med vores partnere, herunder HMSHost, identificerer vi de lokale brands, der kan udvikle sig til at blivesåkaldte “’traffic heroes”. Vi forsøger altid at levere et højt niveau af sunde convenience-mad og drikkevarer, og derfor er vi glade for at introducere “Smag” og Copenhagen Coffee Lab. De er begge lokale, danske signatur brands, der matcher vores Local Hero-tankegang,” siger Michael Clausen, Director Airport Sales.

Lokal to-go til rejsen 

Smag” er kendt for sunde og lækre salater og sandwiches, der er perfekt til et to-go måltid for de rejsende. Det er brandets første lufthavnsbutik, men er ellers anerkendt fra destinationer som madmarkedet Torvehallerne i København. Desuden kommer Copenhagen Coffee Lab til lufthavnen, og giver de rejsende ikke blot én, men hele to nye morgenmadsdestinationer, hvor det danskbaserede kafferisteri står klar med dampende kopper med mokka, surdejsboller og de klassiske kanelgifler.

Mere mad og drikke

“Vi arbejder med brands over hele verden. Fra globale kendte navne til vores egne skræddersyede koncepter. Det, der gør os virkelig begejstrede, er at arbejde med visionære partnere såsom Københavns Lufthavn, der giver os plads til at oversætte lokale ikoniske mærker til helte på farten. Vi er begejstrede for at bringe SMAG og Copenhagen Coffee Lab til Københavns Lufthavn, mens vi fortsætter med at arbejde sammen om at styrke mad- og drikkevareudbuddet i lufthavnen, ” udtaler Sytze van der Aa, HMSHost Internationals Regional Managing Director Europe.

“Smag” findes efter sikkerhedskontrollen med et tilhørende cafémiljø mellem gates B og C. Copenhagen Coffee Lab åbner op start juni. De to nye kaffebarer vil være at finde efter sikkerhedskontrollen henholdsvis mellem gates A og B samt ude i gates B.

Seneste artikler

 

Fik du læst?