Fortsat meget lang ventetid i lufthavnen

KOMMENTAR: Det tager næsten en time at komme igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen – og det er et problem for mange…

Man skal stadig møde op i lufthavnen i endog meget god tid, hvis man skal være sikker på at nå sit fly (Foto. Presse-fotos.dk)

 

Af Finn Edvard

Der var mange, der spåede, at danskerne nu form alvor havde fået øjnene op for det danske turistland – og måske også ville tænke lidt mere på miljøet og spare lidt på flyveturene til udlandet.

Lufthavnen i Kastrup har måske delt denne antagelse, for bemanding og service er så langt fra kommet op i gear – her et stykke tid efter Danmark fik “normale” tilstande efter Corona-tiden.

Men det viste sig jo, at danskerne, som tidligere, er vilde med at komme ud og rejse – og gerne til eksotiske og varmere himmelstrøg – så langt borte, at det ikke ret fristende med en flere dage lang togrejse – der iøvrigt også koster tre gange så meget som en flybillet. Mindst…

Ærgerligt nok. For det er skønt at rejse med tog.

Men det er dyrt og tager tid at rejse med toget til Kreta. Og derfor er der dét, man i pænt sprog kan kalde for “udfordringer” i Københavns Lufthavn i disse dage,

Lufthavnen må melde pas og forlods give besked om, at man skal forvente “længere ventetid” ved security.

Det kan man roligt sige – i går var ventetiden på en lille times tid, og det kan føles meget længe for en familie med nogle børn, der skal holdes i ro så længe.

Lufthavnen “beklager” eventuelle gener – og “eventuelle gener” kan de fleste vel godt blive enige om er en mildest talt diplomatisk måde at give udtryk for, at lufthavnen sandsynligvis ikke har udvist rettidig omhu.

Med den lange ventetid i lufthavnen kan det efterhånden nemt blive noget af en dagsrejse at skulle nå frem til et møde i f.eks. et møde i London. Transport frem og tilbage til lufthavnen inklusive.

Der er ingen meldinger om, hvornår passagererne kan forvente en rimelig ventetid, når de skal igennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn.

Måtte det ske snart…

Lufthavnen “beklager” eventuelle gener.

Seneste artikler

 

Fik du læst?