Koncert for børn i DR Koncerthuset

Der er lørdag 11. juni koncert i DR Koncerthusets Studie 1 for børn fra fire til syv år.

DR Koncerthuset har spændende arrangement for børn lørdag 10. juni.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 11. juni kl. 10 og 12 er der koncert i DR Koncerthusets Studie 1 på Ørestads Boulevard 13 for børn fra fire til syv år.  Carl Quist Møller tegner live fra sin nye børnebog ”Læsepadden Pede”, mens musikere og sangere fra DR Symfoniorkestret, DR Big Band og DR Vokalensemblet sætter levende musik til.

Koncerten er et møde mellem levende musik og levende streger, som ikke ses særlig tit. Derudover er der sangere og musikere fra DR Symfoniorkestret, DR Big Band og DR Vokalensemblet samlet på én gang.

Billedfortælling for børn

Carl Quist Møllers nye børnebog ”Læsepadden Pede” er en billedfortælling for de mindste om fantasi, bøger og venskab, og om at glemme tid og sted, når de bliver grebet af en god historie. Det er en tegnet og skrevet historie om at finde glæden ved at læse, når de allermindst venter det – og nu bliver der sat musik til.

”Læsepadden Pede”, er udviklet i samarbejde med Home-Start Familiekontakt og koncerten arrangeres i samarbejde med forlaget Gutkind.

Om Carl Quist Møller

Carl Quist Møller er forfatter, tegner, illustrator, animator, skuespiller og trommeslager. Han er søn af tegneren og forfatteren Flemming Quist Møller. Blandt Carl Quist Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo.

Carl Quist Møller blev især kendt som fortæller på “Fjernsyn for dig” og har også modtaget Dansklærerforeningens Forfatterpris. Som skuespiller har han bl.a. medvirket i spillefilmene “Cirkus Casablanca” og “Barndommens gade”.

Seneste artikler

 

Fik du læst?