Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Velbeliggende rækkehus I ikke vil væk fra igen


Folk bor i lang tid i dette dejlige, rolige og lukkede beboelseskvarter i hjertet af Tårnby; på den rigtige side af motorvejen, ganske tæt på Nordregårdsskolen og Tårnby Gymnasium samt med et smart stisystem op til Tårnbyvej og indkøbsmulighederne ved Tårnby Torv. Og her, godt gemt væk og midt i det hele finder I dette velproportionerede rækkehus med en dyb og dejlig have til.

Gennem entréen møder man et dejligt køkken/alrum, som med tiden er blevet åbnet op, og flotte dobbeltdøre leder videre ind i den charmerende og store stue. Her er der fin plads til flere sofagrupper, hylder efter hvad hjertet begærer etc., og med store, sydvendte og lyse vinduespartier er der udsigt og adgang til haven og den skønne og ugenerte terrasse, hvor der snildt kan opnås sol hele dagen.

Der er næsten den samme plads i grundplan på 1.salen, som disker op med 3 fine værelser, repos samt lyst parketgulv – ligesom nede i stueetagen. Heroppe findes også husets badeværelse. Mulighed for at etablere badeværelse/toilet findes også i den fine kælder, som igen er i fuld grundplan. Her er i dag vaskerum, viktualierum, et meget stort, praktisk og dejligt disponibelt rum, og hernedefra er der også udgang til både haven og den lille, stille og private stikvej.

Så velkommen til et praktisk, velbeliggende rækkehus med solrige muligheder for hygge og pladsrige muligheder til livet. Velkommen til Borrelyngen 32.

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234