Samler ind til ukrainske flygtninge

Foreningen Copenaid samler ting og sager ind til ukrainske flygtninge i Danmark, Ukraine og Polen lørdag 18. juni på P-pladsen foran REMA1000 på Amager Strandvej

Der er indsamling til de mange ukrainskeflygtninge på lørdag 18. juni

 

Af Lene Dam Jørgensen

 Lørdag 18. juni fra kl. 11 til 15 samler foreningen Copenaid ting og sager ind på P-pladsen foran REMA1000 på Amager Strandvej 108 til Ukrainske flygtninge i Ukraine, Polen og Danmark. Copenaid er interesseret i alt brugbart, som kvinder og børn har behov for. Det skal dog være rent og klar til brug.

Lørdag 25. juni holder Copenaid Stranddag for cirka 250 Ukrainske flygtninge på Amager Strand. Derfor samler foreningen også ting og sager ind, som kan bruges den dag. Det kan være alt lige fra badehåndklæder, strandtæpper til spil, uåbnet solcreme, frisbee’s og bolde.

Om Copenaid

´CopenAid startede i marts som “Amager Hjælper Ukraine” med en indsamling af nødhjælp til Ukraine. Siden er foreningen Copenaid vokset, og er nu en forening, hvis formål er at hjælpe Ukrainere i nød, hvad enten de er i Ukraine, i Polen eller i Danmark.

Seneste artikler

 

Fik du læst?