Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

8tallet: Skøn lejlighed på kanten af Fælleden med overdådig udsigt


På den yderste kant af Ørestaden, og på grænsen til Amager Fælleds grønne glæder og motionsmuligheder, ligger den post-modernistiske og allerede ikoniske beboelsesbygning 8tallet. Mellem bygningen og naturen er en smuk dam med gangbro fra enden af den blinde vej for øvrigt anlagt. Og lige her, helt ud til Fælleden og vandet, med tilhørende smuk udsigt fra både soveværelset og stuen, findes denne skønne lejlighed.

Mens der selvfølgelig er elevator, som leder lige til hoveddøren, har flere af de andre lejligheder i 8tallet betydelige niveauforskelle med en del trappetrin, men denne lejlighed har kun et lille hop fra den hyggelige entré og to trin op i stuen. Stuen er i en klasse for sig, ikke kun pga. udsigten, men også pga. mulighederne. Oprindeligt har den nuværende skillevæg mellem det åbne køkken og det ekstra soveværelse nemlig ikke eksisteret, så der kan åbnes helt op mellem alle tre “rum” og dermed skabes plads til en vidunderlig og lys spisestue ind mod gården. I forlængelse heraf findes allerede en vidunderlig altan med god plads og udendørs opbevaringsskur.

Badeværelset er ligesom Blum-køkkenet stilrent og klassisk i sine former og farver, og i hele stueområdet og værelserne gemmer sig smukt og massivt trægulv, som pga. de nuværende forhold er meget lidt slidt.

Dette er lejligheden for den perfekte egoist eller parret, som vil have det nemt, smukt og komfortabelt, samtidig med at både naturen og byen venter lige uden for døren. Udover det grønne gårdmiljø er lækre specialbutikker begyndt at åbne om hjørnerne, og 8tallet har desuden sin egen, fine restaurant, hvor udsigten stråler om kap med jeres egen i lejligheden. Kom selv ud og nyd det hele på Robert Jacobsens Vej 82, 2.,2!

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234