Regnskabet? Ikke noget problem…

SPONSORERET: Gør som mange andre – over lad dit regnskab og bogholderi til din nye partner ”Bogføring og Regnskab.dk” og gør det, du er bedst til: Pas din forretning…

“Bogføring & Regnskab.dk” er specialister  – og firmaet har rigtig mange mindre virksomheder som kunder. (Arkivfoto)

 

Hvis du synes, at regnskab og bogholderi bare er trættende og belastende arbejde, så tag det roligt: Du er bestemt ikke den eneste, der har det sådan med tal og kolonner.

Og hvis du synes, at det er besværligt at starte egen forretning, lige fra kontakt til bank, etablering af erhvervskonto samt plan for bogføring, så overlad bare det hele til en virksomhed på Amager, der allerede hjælper mange andre. For du er bestemt ikke den eneste, der plages af tanker om regnskab, moms, skat, løn og meget andet.

Det ved de alt om i firmaet ”Bogføring & Regnskab.dk”, der højest sandsynligvis bliver din nye partner.

Hvorfor?

Fordi medarbejderne i bogførings- og regnskabsvirksomheden på Kirstinehøj på Amager tilfældigvis ikke synes, at regnskab er kedeligt.

Stærk samarbejdspartner

 ”Nej, her synes vi, at det er en udfordring at få tallene til at stemme  – for os er bogføring og regnskab en sport, som vi er ret vilde med”, siger partner, salgschef og medejer Viktor Lindblom Jørgensen.

 Han er daglig leder af ”Bogføring & Regnskab.dk”, der en stærk samarbejdspartner til regnskab og bogholderi.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Regnskaberne kan være en byrde, især for enkeltmands- og de mindre virksomheder. “Lej en bogholder når det er nødvendigt,” lyder tilbuddet.

Firmaets kunder er alle som én godt trætte af at have regnskabet hængende som en sort sky over sig – en sur pligt, der ofte udskydes til sidste øjeblik – eller i værste fald slet ikke bliver udarbejdet med uoverskuelige konsekvenser til følge.

Små firmaer

”Kunderne er alle former for virksomheder,” fortæller Viktor Lindblom Jørgensen.

”Vi har rigtig mange helt små virksomheder, en-mands eller mindre familievirksomheder, forretninger med en eller få ansatte, og hvor tiden helst skal gå med at passe forretningen og tjene penge, og hvor overskuddet til at lave regnskab og bogholderi, lønninger og skat ofte kan være på et meget lille sted efter en lang arbejdsdag,” siger Viktor.

Han tilføjer, at de også er de færreste, mindre virksomheder, der har behov for en bogholder: Og det er her, at ”Bogføring & Regnskab.dk” kommer ind i billedet.

Lokalt på Amager

”Med vores centrale placering her på Kirstinehøj på Amager er det naturligt, at vi har mange kunder på Amager, men med nutidens moderne teknologi passer vi regnskaber for virksomheder, store som små, over hele landet,” fortæller Viktor.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Overlad regnskaberne til andre, så der bliver tid til at passe forret ingen.

Han understreger, at hvis en virksomhed vælger at outsource enten bogholderi, lønadministration, eller regnskab, vil den blive mindre sårbar overfor fravær og sygdom samt give indehaveren mulighed for at fokuserer på helt andre vigtige ting for driften.

For de fleste virksomheder er det nemlig ikke rentabelt at ansætte egen bogholder. Oftest er der kun brug for bogholderiassistance få timer om ugen eller om måneden.

Lej en bogholder

”Lej derfor en bogholder eller en regnskabschef hos os i de timer, som der er behov for,” siger han og fortsætter:

”Overlad trygt både lønadministration, regnskab eller bogholderi til vores professionelle konsulenter, de er eksperter på området og har med garanti siddet med nogen lignende før.”

”Som led i vores regnskabspakke, får kunden altid en opstartssamtale uden beregning, så vi sammen kan få  opstartet på en total løsning fra os, som man kan regne med fra dag ét af,” fortæller Viktor Lindblom Jørgensen.

Problemer med banken?

Mange iværksættere møder allerede udfordringer tidligt i forløbet, nogle gange allerede når de skal finde en bankkonto hos en erhvervsbank. Det er der dog ingen grund til.

Med en total løsning fra Bogføring & Regnskab.dk får i hjælp til punkter som: Bankkonto, betaling af kreditorer, registrering af debitorer, samt regnskab og bogføring.

Hjælp til udfordringer i virksomheden

”Bogføring & regnskab.dk” tilbyder flere attraktive pakkeløsninger, der f.eks. kan være lønadministration,  regnskabspakke, bogføringspakke eller den såkaldte assistancepakke, der består af bogholderi, men også hjælp ved konkurs eller rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse m.m.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Gør det, du er god til – og overlad regnskaberne til andre.

Og der venter ingen ubehagelige overraskelser ved et samarbejde med ”Bogføring & Regnskab.dk”: Kunderne får en super god timepris eller tilbud inden opstart og efter, at kunden er blevet orienteret om, hvad vedkommende præcist har brug for.

Så hvis regnskabet er en kilde til irritation så tag en rask beslutning og overlad det til ”Bogføring & Regnskab.dk” – måske endda hellere i dag end i morgen. Det betaler sig, og det vil helt sikkert medvirke til at arbejdsglæden vender tilbage.

Læs meget mere om ”Bogføring & Regnskab.dk” på hjemmesiden www.lejbogr.dk.