Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Indflytningsklar, snedkerperfektioneret villa af en anden verden

Her er tale om en villa af en anden, totaltistandsat verden. Indenfor de seneste 4 år er der foregået en fuldstændig, professionel og perfektionistisk snedker-transformation af hele herligheden på lige præcis 100 kvadratmeter. Herudover er der netop kommet et sokkelstøbt, splinternyt isoleret udhus/værksted til, hvorfra der udover haveindgangene kan skabes adgang fra huset.

Fra det øjeblik man åbner døren ind til den specialbyggede entré, ses smukke snedkerløsninger i de håndlavede integrerede skabe, som går igen f.eks. i soveværelset. Herinde er en hel væg indviet til intelligent og kunstfærdig skabsplads. I det andet værelse er der vinduer i begge ydermure, hvilket sikrer et smukt lysindfald i det potentielle børneværelse/kontor. Villaen rummer for øvrigt et godt depot/viktualierum, hvorfra man kan åbne op til det disponible rum i “tilbygningen”/værkstedet.

Badeværelset er i særklasse, da de flotte metroklinker i den indbyggede dobbeltbruseniche stråler om kap med de håndværksmæssige finesser i rummet, hvor der også er vaskesøjle. Køkken/alrummet starter for oven med smukt malede jernbjælker, som bærer det store rum, der fortsætter ud i den baghavevendte, lyse stue. Sorte metroklinker understreger det stilrene og fuldkomne snedkerkøkken, som sammen med stuen giver huset en skøn og varm stemning, og her kommer ordet “stedspecifikt” i den grad til sin ret.

Åbn vinkøleskabet og tag roséen med ud på den lækre, nybyggede træterrasse med indbygget bænk, som giver den dejligste, ekstra og meget ugenert “stue” i solens stråler. Her er der rigelig plads til lounge, spiseafsnit og grillen om hjørnet. At holde den græsbeklædte baghave er så nemt, som det kan være, og forhaven er ved at blive færdiggjort, hvor der etableres ny regnvandsfaskine, og udlagt rullegræs.

Er I indflytningsklare? For det er denne villa nemlig i den grad, så vi ses på Kansasvej!


SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234