Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Hyggelig og charmerende ejendom på rolig villavej i Løjtegårdskvarteret


Denne ejendom har en fantastisk beliggenhed på en rolig villavej i Løjtegårdskvarteret.

Ejendommen blev opført i 1942 i charmerende stil med gule mursten og rødt tegltag. Denne velholdte ejendom er beliggende på grunden, så man har en stor fantastisk solrig syd- og vestvendt have. På grunden er der desuden stor carport samt skur i forlængelse.

Der er indgang til entré med trappeopgang og huset første toilet. I stueplan får du åbent køkken med spiseplads og to store stuer med udgang til yderst hyggelig sydvendt terrasse. På 1. salen er der tre værelser og toilet. I kælderen er der flere disponible rum og nem adgang til haven. Huset fremstår yderst velholdt og med masser af charme, men der kan forventes nogen indvendig modernisering.

Fra adressen er der kort afstand til Løjtegårdsskolen, institutioner, indkøb og buslinjer, samt grønne arealer i området.

Søger du en charmerende villa i rolige omgivelse og nær den lokale skole, så kontakt Frederik Nørsø Tange på 20102362 eller fta@nybolig.dk.


SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234