Finurlige dukker i Kvarterhuset

Der er skuespil i Kvarterhuset med de to dukker Agostinho og Felicidade torsdag 10. august. Der er også koncert med bandet Drums Across som spiller musik med masser af rytme og humør og dinosauerskattejagt og tegneværksted.

Agostinho og Felicidade – to finurlige dukker kommer på besøg.

 

Af Lene Dam Jørgensen

SKUESPIL: Torsdag 10. august kl. 16 er der skuespil med de to dukker Agostinho og Felicidade Kvarterhuset i Jemtelandsgade 3. Gennem improvisation bringer de  to finurlige dukker både meget smil frem og giver oplevelser for  børn og voksne i alle aldre.

Agostinho og Felicidade er et par gammeldags og ret specielle ældre mennesker, der forlader deres elskede landsby efter at have høstet blomster og lægeplanter.

De to småhandlende går fra land til land og udveksler det, som de høster, med andre ting, som de har brug for. Undervejs møder de omverdenen på en uventet måde fyldt med ømhed, visdom og håb.

Improvisation og oplevelser

Gennem improvisation og dukker, der smelter sammen med skuespillere, bringer de to omrejsende dukker mange smil frem og vækker gamle minder. De skaber også nye historier i livet for dem, der har fornøjelsen af at krydse deres veje.

Agostinho og Felicidade spilles af to skuespillere fra det portugisiske teaterkompagni Boca de Cao.

Hyggelige aktiviteter

 Sommerferien er snart slut, men i  Kvarterhuset og på børnebiblioteket er der stadig mange hyggelige aktiviteter.

Efter teateroplevelsen er der gratis familiekoncert på Kvarterhusets udendørsscene med Drums Across, som spiller musik med masser af rytme og humør. Der er også dinosauerskattejagt og tegneværksted.

Gratis teater og koncert

Både teater og koncert er gratis at deltage i. Interesserede kan være med helt fra begyndelsen og til det slutter, men det er også muligt bare at kigge forbi, når det passer ind i programmet.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »