Nyt job

 

NAVNE: 47-årige Tina Stampe er 1. august ansat som office manager hos forsikringsselskabet Euro Accident, Ørestads Boulevard, der med forsikringskonceptet Holdbare Medarbejder arbejder på at fremme sundhed og trivsel på de danske arbejdspladser. Hun vil blive ansvarlig for den daglig drift af kontoret, herunder generel administration, service og personalepleje.

Tina er oprindeligt uddannet laborant og har 20 års erfaring som laborant og administrativ medarbejder i medicinalindustrien. Senest kommer hun fra en stilling som servicekoordinator hos Isoplus Fjernvarmeteknik.

Privat er Tina bosiddende i Valby med sin søn.

Euro Accident er et svensk livsforsikringsselskab med over 1,4 mia. sv. kroner i årligt præmiesalg og over 260 ansatte på kontorer i Göteborg, København, Malmö, Stockholm, Växjö og Örnsköldsvik.

Seneste artikler

 

Fik du læst?