Tre sorggrupper for børn og unge

Tilbud om tre sorggrupper for børn i alderen fra fire til 17 år i Kastrup og Tårnby kirker

Der er tilbud om sorggrupper for børn og unge. (Modelfoto)

 

Af Lene Dam-Jørgensen

Der er i alt tre sorggrupper for børn og unge i Tårnby Kirke og Kastrup kirke. Der er en sorggruppe for børn fra fire til fem, seks til ni år og for unge fra 10 til 17 år, der mistet en forælder, bedsteforælder, søskende eller en, som står dem nær.

Torsdag 22. september fra kl. 15.45 er der sorggruppe ved konfirmandstuerne ved Tårnby Kirke på Englandsvej 330 for børn fra fire til fem år, der mistet en forælder, bedsteforælder, søskende eller en, som står dem nær.

Sorggruppen for børn fra seks til ni år er fra kl. 15.45 til 16.45 og er i ulige uger i konfirmandstuerne ved Tårnby Kirke. Sorggruppen for unge fra 10 til 17 år er hver onsdag fra kl. 16.30 i Kastrup Kirke i Kastruplundgade 3-5,  indgang fra Gl. Skovvej.

Tal med andre

Formålet med grupperne er at give børn og unge i sorg et rum, hvor de kan få mulighed for at spejle deres sorg i hinanden og udtrykke deres følelser, tanker og forestillinger i kreative udtryk, madlavning og små ritualer.

Sorggruppen starter med, at der er lidt mad og børnene samles om en fælles kreativ aktivitet. Fra kl. 16.45 til 17.30 er der fællesspisning for børn og voksne.

I sorggruppen for unge fra 10 til 17 år laves der først mad og der spises sammen. Derefter taler deltagerne om alt det, som de har på hjertet.

Seneste artikler

 

Fik du læst?