Byggeriet af Tømmerup Parken er i fuld gang

Der var burgere og kolde sodavand til håndværkerne og taler fra bygherre, entreprenør og boligselskaber, da der forleden var rejsegilde i Tømmerup Parken, som ligger mellem Ugandavej og Munkebjergvej.

Tømmerupparken – lige nu en byggeplads – men senere lejligheder og rækkehuse.I Tømmerup Parken bygger byggeselskabet Casa på livet løs, og de første beboere kan flytte ind i løbet af det kommende halve år. Boligerne består af forskellige typer – både lejligheder og rækkehuse samt generationshuse.

Boligerne i Tømmerup Parken etableres dels som Plushusene bofællesskab, som ejendomsudvikler- og investor, Nrep, driver. Det består dels af 155 lejeboliger og dels 103 almene boliger i PAB-regi. De 103 almene boliger vil blive fordelt som rækkehuse, generationshuse og lejligheder.

Nyt boligområde

”Det er et flot og spændende byggeri, og fra Tårnby Kommunes side ser vi frem til, at der kommer et nyt ambitiøst boligområde. Det kommer til at spille godt sammen med de nuværende boligområder i kvarteret, og jeg glæder mig til at opleve, at de første beboere flytter ind, ” siger Tårnbys borgmester Allan S. Andersen som i forbindelse med rejsegildet fik en rundvisning i en af de kommende boliger.

Rækkehuse og etagebyggerier

Kvarteret er delt op i tre områder bestående af rækkehuse og etagebyggerier med hver deres nære fællesarealer i form af intime haverum og boliggader. Boligerne er en blanding af forskellige typer hjem, der er egnede til enlige, aktive seniorer og varierede familieformer.

Indflytningen i de første almene boliger i området påbegyndes omkring 1. april 2023.

Seneste artikler

 

Fik du læst?