Ny lystbådhavn er autocampernes favorit

Autocampere fra hele Europa har sommeren igennem flittigt overnattet i Kastrup Ny Lystbådehavn.

Autocamperne elsker at parkere i Kastrup Ny Lystbådehavn

 

Kastrup Ny Lystbådehavn i Kastrup Strandpark 31 er blevet et populært sted for autocampere. Havnen har en særlig indrettet plads til autocampere, og her kan de parkere for 160 kroner i døgnet. Det har rigtig mange autocampere benyttet sig af indtil videre i 2022. Fra 1. januar og frem til 1. september har der været 5108 overnatninger med autocampere.

Internationale gæster

Autocampere kommer fra hele Europa, og i løbet af sommeren har der været et særligt internationalt miljø på autocamperpladsen med gæster fra hele Europa.

Borgmester Allan S. Andersen er glad for, at Tårnby er blevet attraktivt for autocampister fra hele Europa.

”Vi har jo en fantastisk havn, og de mange autocampere, som sommeren igennem er på besøg i havnen, giver lige et ekstra pift til sommerstemningen” siger Allan S. Andersen og fortsætter:

”Selvom mange af campisterne er på gennemfart, så er der også nogle af dem, der når at tage ud for at udforske lidt af lokalområdet, og det er vi glade for, for vi har både spændende kulturelle attraktioner og fantastisk natur i kort afstand fra havnen, ligesom de lokale spisesteder også har haft gavn af de mange overnatninger”.

Populær autocamperplads

De mange autocampergæster vækker også glæde hos havnefoged Mikkel Linnerup i Kastrup Ny Lystbådehavn.

”Vores autocamperplads er virkelig blevet populær. Under Covid-19-perioden var der jo ikke så mange udenlandske turister i Danmark, men de har virkelig taget revanche i år. De mange gæster sætter et hyggeligt præg på havnen, og selvom det selvfølgelig kan skabe et ekstra pres på bad- og toiletforhold, så er det et stort aktiv for miljøet i havnen, ” siger Mikkel Linnerup.

Interessant for autocampere

Det er især nærheden til motorvejen, som får mange autocampere til at dreje af for en pause fra køreturen på vej videre mod Sverige eller Norge, ligesom den korte afstand til Københavns Centrum, også gør havnen interessant for autocamperne.

Seneste artikler

 

Fik du læst?