Stor modefest i Bella Center

I Bella Arena blev den danske modebranches største modefest forleden holdt for første gang i tre år. Der blev uddelt 12 priser og årets Elle-pris, som modemagasinet af samme navn uddeler

Årets initiativ: B&O x Balenciaga. Foto: Lars H. Laursen / Aller Foto & Video

Dansk modes mest toneangivende stemmer og personligheder var samlet for at hylde branchen og vinderne af årets 12 priser samt den prestigefyldte modepris, som modebladet Elle uddeler. Det var første gang i tre år, at den danske modebranches største modefest kunne holdes.

Marketingvirksomheden Darling Creative Studio og eventvirksomheden Alive havde skabt omgivelserne, og der var musikalske optrædener med Aura og Freya Kirk. Der var derudover taler med bl.a. chefredaktør for ukrainsk ELLE, Sonya Zabouga.

Et stort show

Om ELLE Awards 2022 siger Cecilie Ingdal, der er chefredaktør for Elle i Danmark:

”Vi har ventet på denne aften siden 2019. Og jeg er glad og stolt over, at vi sammen kunne opleve et så smukt, rørende og underholdende show med alle vores fantastiske gæster, kunstnere og vindere. Vi har brug for at have fælles oplevelser med smukke stemmer, smukke kreationer og smukke, sjove og søde mennesker – ikke mindst i en tid, hvor verden kan føles utryg og grim. ”

”Der skal lyde et stort og fortjent tillykke til alle vinderne af ELLE Awards 2022 og til alle de nominerede, der var med i det stærke felt. Og ikke mindst en stor tak til alle, der var med til at skabe rammerne for denne aften, både op til og ved selve ELLE Awards 2022 i Bella Arena. ”

Vinderne af ELLE Awards 2022

ELLE-prisen: Ganni
Årets designer: Cecilie Bahnsen, Cecilie Bahnsen
Årets modebegivenhed: Hermès in the making, DAC X Hermès
Årets stemme: Aram Ostadian-Binai
Årets nye navn: A. Roege Hove
Årets ansvarlige: Skall Studio
Unge-prisen: Nagin Ravand
Årets præstation: Rains
Årets kreative: Moon
Årets smykkebrand: Griegst
Årets initiativ: B&O x Balenciaga
Årets brand: Han Kjøbenhavn
Årets skønhedsbrand: Kjær Weis

Seneste artikler

 

Fik du læst?