Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Sydvendt grund/hus med fantastisk beliggenhed midt i byen

Det er som at komme på landet midt i byen her i dette hyggelige villakvarter, der ligger som en lille lomme godt gemt væk fra de store vejes larm. Alligevel er boligen med denne fantastiske lokation tæt på både centrum, Sundby metrostation og frakørslen til motorvejen. Her er da også tale om et oprindeligt og meget charmerende sommerhus, som har fået status af helårsbolig, og derfor er hyggen i den grad sikret – også i den fint anlagte have. For et par år siden kom et orangeri til, så man i næsten al slags vejr kan sidde ude og hygge sig med en varm kop kaffe eller et køligt glas rosé.

De seneste par år har også budt på en stor renovering af husets indre. Det lyse og rummelige vinkelkøkken/alrum er fra 2017, og det ligger i åben forbindelse med en dejlig, sydvendt stue, som er en hel del større, end hvad man normalt forventer sig af denne boligtype. Fra stuen er der udgang via dobbeltdøre til en nyanlagt træterrasse, og fra boligens fordelergang er der ligeledes udgang til haven. Badeværelset har væghængt toilet, stor separat bruseniche, vaskesøjle og selvfølgelig også gulvvarme, og herudover indeholder huset hele tre fine værelser med flot slebne gulve, samt et godt opbevarings/viktualierum.

Den 643 m2. grønne og etablerede grund indeholder både hovedhuset, haven (inkl. en umanerlig smuk vandgran), orangeriet, et meget praktisk skur samt et legehus, men der er ligeledes mulighed for at erstatte selve huset med op til 194 m2. nybyggeri. Ønsker I at bevare det nuværende hus, skal det efter krav fra kommunen efterisoleres på ydervæggene samt på taget, men så kan man også se frem til en endnu lavere varmeregning, som i forvejen er velsignet med fjernvarme.

Under alle omstændigheder får I her en fantastisk beliggenhed på landet midt i byen, og boligen er samtidig en del af en hyggelig og velfungerende grundejerforening, således at både en lokal legeplads samt udeområde med borde/bænke er en del af fornøjelsen ved at bo her. Vi ses på Engsletten 4.

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234