Nyt job

Chalotte Langhoff – nyt job

Chalotte Langhoff (35 år) er per 1. august tiltrådt stillingen som IT-projektleder hos Euro Accident, der med forsikringskonceptet Holdbare Medarbejdere arbejder på at fremme sundhed og trivsel på de danske arbejdspladser. Hun er ansvarlig for facilitering, kravspecifikation og prioritering af IT-projekter i selskabets filial i Danmark og i samspil med filialerne i Sverige og Norge.

Chalotte har flere års erfaring fra PFA som rådgiver, product owner og senest som strategisk forretningsudvikler, hvor hun drev procesoptimering og udviklingsprojekter på tværs af organisationen. Hun er oprindeligt uddannet inden for Organisation og Ledelse fra CBS, og i efteråret 2021 påbegyndte hun en Master in Business også på CBS.

Chalotte er i øjeblikket bosiddende på Islands Brygge, men flytter snart til Ørestaden.

Euro Accident er et svensk livsforsikringsselskab med over 1,4 mia. sv. kroner i årligt præmiesalg og over 260 ansatte på kontorer i Göteborg, København, Malmö, Stockholm, Växjö og Örnsköldsvik.

Seneste artikler

 

Fik du læst?