Afrikanske rytmer i musikskole

Lørdag 24. september kl. 11 inviterer Tårnby Musikskole og Kulturhus børn fra tre til ni år og deres voksne til familiekoncert med bassist og sanger Moussa Diallo og hans trio.

Cirkeline, Coco og deres rejse til Afrika

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tårnby Musikskole og Kulturhus på Nøragersmindevej 90 inviterer lørdag 24. september kl. 11 børn fra tre til ni år og deres voksne til familiekoncert med bassist og sanger Moussa Diallo. Han vil sammen med sin trio spille musikken fra filmen om Cirkeline, Coco og deres rejse til Afrika.

Med afrikanske rytmer

Moussa har komponeret en række sange om de forskellige figurer, som optræder i filmen. Ved koncerten bliver både børn og voksne inviteret ind i et univers af eventyr med afrikanske rytmer.

Moussa er opvokset i Mali, men flyttede i 1973 til Danmark. Han er værdsat som bassist og arbejdet sammen med sangere som Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Hanne Boel og Caroline Henderson. Moussa modtog i 2006 Ken Gudman Prisen og i 2008 den nationale pris i Go Global World Music Award 2008.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »