Euro Accident ansætter CCO

NYT JOB: Kamilla Klingbeil er blevet ansat som Chief Commercial Officer (CCO) hos forsikringsselskabet Euro Accident, der som de eneste i Danmark udbyder risikoforsikringer ved siden af pensionsordninger. 

Kamilla Klingbeil – ny hos Euro Accidents på

 

Den 1. september trådte Kamilla Klingbeil, 46 år, til som Euro Accidents Chief Commercial Officer (CCO). Forsikringsselskabet, der ligger på Ørestads Boulevard,  udbyder som de eneste i Danmark risikoforsikringer ved siden af pensionsopsparinger, og her skal hun som ansvarlig for salgsafdelingen være med til at udbrede forsikringskonceptet Holdbare Medarbejdere på det danske marked, fortæller landechef hos Euro Accident, Christian Dehn:

Erfaren og kompetent 

“I Kamilla har vi fået en både erfaren og yderst kompetent profil, der med sit kommercielle og strategiske mindset skal hjælpe os med at øge kendskabet til vores Holdbare Medarbejdere-koncept og derved få endnu flere kunder i folden,” fortæller han og uddyber:

“Det er vores mål at have Danmarks sundeste kunder, og den målsætning skal forløses gennem en tæt kontakt med vores kunders medarbejdere og tidlige indsatser i tilfælde af tegn på sygdom og mistrivsel. Det forsikringskoncept skal Kamilla nu hjælpe os med at udbrede,” siger han.’

Underdirektør i AP Pension

Kamilla har senest arbejdet som underdirektør hos AP Pension med ansvar for salg og distribution af pensions- og sundhedsløsninger. Hun har i alt mere end 25 års brancheerfaring.

Euro Accident er et svensk livsforsikringsselskab med over 1,4 mia. sv. kroner i årligt præmiesalg og over 260 ansatte på kontorer i Göteborg, København, Malmö, Stockholm, Växjö og Örnsköldsvik.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »