Musik og leg på Kongelundsfortet

Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) i Storkøbenhavn inviterer lørdag 24. september fra kl. 11 alle friluftsaktive og legeglade mennesker til en dag på og omkring Kongelundsfortet – Outdoorcenter.

Oplevelser og aktiviteter på Kongelundsfortet

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 24. september kl. 11 inviterer Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) i Storkøbenhavn alle friluftsaktive og legeglade mennesker i alle aldre til en dag, der byder på mange oplevelser og aktiviteter på og omkring Kongelundsfortet – Outdoorcenter på Kalvebodvej 265.

Bandet “Teak” sætter stemningen på dagen, med baggrundsmusik, som deltagerne blandt andet kan nyde med en kop kaffe eller te som Kongelundens Outdoorforening sælger på dagen eller med en god omgang Wok-mad fra Wokken Dragør.

Der er 15 aktiviteter, taler og mulighed for at købe mad og drikke – også vegetarisk mad.

Tur i voldgraven

Interesserede kan komme på kommandokravl og en tur henover fortets gamle voldgrav.  Det er også muligt at prøve kræfter med en gammel militærdisciplin og se om det kan lykkes at komme hele vejen over voldgraven.

Derudover kan deltagerne komme på en tur i voldgraven på SUP (Stand Up Paddle). Her kan alle prøve om de holde balancen på de SUP boards, som Kongelundsfortet har og se fortet fra voldgraven af.

Pileflet og ridning

Deltagere kan lære at lave flot håndværk fra gamle dage, når Amager Pileforening byder velkommen til pileflet-workshop.

Det er også muligt at prøve at klatre i reb. Fra træernes top kan interesserede se Kongelundsfortet og Kongelundshallen.

Derudover er det også muligt at prøve mountainbike, hvor interesserede kan låne en cykel og tage en tur i Kongelunden med instruktør.

Andre aktiviteter

Det er også muligt at blive klog på naturen og se på fugle med Dansk Ornitologisk Forening. Der er derudover også mulighed for at deltage i aktiviteten snit og bål, kreativt værksted og diskgolf og meget andet.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »