Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Villalejlighed opført i 2016 med egen have/terrasse!

OMRÅDET:
Ejendommen ligger i det eftertragtede engelske kvarter med rolige villaveje og kort afstand til Sundby Metro Station (1,4km), Amager Strandpark (3 km) og Rådhuspladsen (5km). En attraktiv beliggenhed, tæt på byen og grønne områder.

EJENDOMMEN:
Villalejligheden er renoveret fra A-Z i år 2016, hvor der blev bygget en helt ny 1. sal på huset, og villalejligheden fremstår i dag med alle moderne faciliteter og lige til at flytte ind i. Denne anpart står kun for 40% af fællesudgifterne (skatter og afgifter, fjernvarme, vand, husforsikring, grundejerforening mv.) Derfor billige ejerudgifter!
Den 600 kvm. store grund er delt op imellem stueetagen og 1. sal. Til denne lejlighed har du derfor brugsret til den bagerste del af grunden, som bl.a. er indrettet med hyggelig fliseterrasse, græsplæne, men plads til havebord, grill og en liggestol! Dertil lille skur til opbevaring.

INDRETNING:
Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne super lækre og totalrenoverede villalejlighed, som fremstår komplet indflytningsklar! Her er der hverken gået på kompromis med materialevalg eller udførelse. Gennemgående for lejligheden oplever du en god volumen pga. loft til kip og en dejlig atmosfære. Du modtages i villaens entré, som straks fører dig op ad trappen til 1. sal. Her bliver du mødt af lejlighedens samlingssted og hjerterum – den store stue i åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet som præsenterer sig i et moderne og tidløst design, har en super god størrelse, som med garanti indbyder til kulinariske udfoldelser med venner og familie. Du får masser af skabs- og bordplads samt integreret hårde hvidevarer. Stuen er nem at indrette med både spiseareal og sofaarrangement.(kan evt. opdeles med et ekstra værelse) Lejligheden byder endvidere på 2 rigtig gode soveværelser, alle med plads til der skal være. Sidst men ikke mindst indeholder lejligheden et super lækkert og fantastisk lyst badeværelse, med god plads til bruseniche, vaske- og tørremaskine.

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234