Leg til den store medalje

Børn fra fire børnehaver i Tårnby har i otte uger leget og bevæget sig på boldbanerne ved Kastrup Boldklub. Forleden fik de så medaljer og diplomer overrakt af borgmesteren.

Borgmester Allan S. Andersen i fuld ga g med at uddele medaljer til legebørnene…

 

Af Lene Dam Jørgensen

Forleden fik børn fra fire lokale børnehaver overrakt medaljer og diplomer. De havde gennemført forløbet “Aktive børn i forening” i Kastrup Boldklub.  Hver tirsdag i otte uger havde børnene leget og bevæget sig gennem en række øvelser på boldbanerne ved boldklubbe – , og forleden var det så sidste træning.

Borgmester Allan S. Andersen kiggede i den anledning forbi. Han holdt tale  og overrakte medaljer til glade og energiske børn.

Ros til børnene

Borgmesteren sagde blandt andet:

”I har alle sammen fået brugt jeres kroppe rigtig meget under det her forløb. Det er supergodt. For det er vigtigt at få bevæget sig hver dag. Det er ikke kun sundt for kroppen, men også for ens hoved, for det gør, at man har nemmere ved at koncentrere sig, når man skal lære noget.”

Efter talen skulle børnene vise, hvordan de klarede den forhindringsbane, som de havde sat op. Borgmesteren prøvede også den bane, hvor der skulle laves forskellige øvelser med en bold, og hvor der også til sidst skulle scores et mål. Til sidst fik børnene overrakt medaljer og diplomer.

Begejstring og glæde

Projektleder Christian Theilgaard Glud, der har ført børnene gennem forløbet, var meget begejstret over, hvor gode, de havde været til at lytte. Han understregede dog også, at det var aldrig lykkedes uden pædagogerne, som var meget deltagende og aktive.

Institutionerne var også begejstrede og var enige om, at de havde oplevet børn, der glædede sig til hver tirsdag og fik øjnene op for at gå til en fritidsaktivitet.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?