Så er der Ulvetime i Kastrup

Torsdag 24. november er der Ulvetime i Korsvejskirken. Det er et månedligt familiearrangement for hele familien, og denne gang skal børn og voksne høre om advent og jul.

Ulvetime for hele familien i Kastrup

Korsvejskirken på Sirgræsvej 81 inviterer torsdag 24. november fra kl. 16.30 til 18.45 børn og deres voksne til Ulvetime. Ulvetimen er målrettet børn fra fire til ni år og deres forældre, men ældre og yngre søskende, bedsteforældre og andre interesserede er også meget velkomne. Normalt er der 40 og 70 til Ulvetimen, og det er så halvt voksne og halvt børn.

Advents- og juletraditioner

Hver Ulvetime har et tema og torsdag 24. november vil det handle om advent og jul. Kl. 17 går børn og voksne ind i kirken og holder en gudstjeneste i børnehøjde, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller børnene om traditionerne i forbindelse med advent og jul.

Der hører mange traditioner med til advents- og juletiden, lys i adventstiden, tonerne fra Grundtvigs salme “Dejlig er den himmel blå”, spændingen ved at åbne julekalenderen og smagen af æbleskiver. Nogle af dem vil være en del af programmet til dette familie-arrangement:

Småkager og julemad

Udover gudstjenesten bages der småkager og børn og voksne kan spise en juleinspireret aftensmad sammen, som de frivillige i kirken har lavet.

Af hensyn til madlavning vil Korsvejskirken gerne have tilmeldinger senest søndag 20. november. Interesserede skal bare sende en mail til lone@korsvejskirken.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?