Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Skøn villa med imponerende køkken/alrum og fantastisk lysindfald

 

Hvis I vil have opfyldt parcelhusdrømmen med plads til hele familien, plads til en dejlig og velanlagt have samt mere plads i annekset, så er det denne skønne, velholdte og moderniserede villa på 156 m2. + 24 m2. anneks + 11 m2. garage, som I skal se nærmere på.

Roligt placeret på en stille villavej i Pilegårdskvarteret (kvarteret med den gode skole) findes denne drøm af en etplansvilla, som disker op med en dejlig stue, et overordentligt skønt køkken/alrum, hele to badeværelser samt tre værelser, og der er gulvvarme indlagt overalt, undtagen ude i det praktiske bryggers, som støder op til køkkenet.

Det lyse køkken/alrum er i en klasse for sig, da det har næsten 5 meter til loftet, Vola-armatur i børstet stål, nyslebne gulve, nymalede vægge, separat udgang til den hyggelige baghaves stenterrasse, og desuden ligger den stuen i forlængelse heraf med dobbeltindgange. Stuen har omvendt separat udgang til forhavens store stenterrasse, så man er simpelthen sikret en plads i solen hele døgnet, hvis man vil dinere udendørs, eller bare smide sig med en kølig drink.

Soveværelset fortsætter de fine og rummelige takter med højt til loftet, godt med albuerum og separat udgang til den rolige baghave. Desuden er der herfra adgang til det nyeste af de to stilrene badeværelser, hvor begge har væghængte Philippe Starck-toiletter. Entréen er seriøs med sine store mængder af integreret skabsplads, og nede ad gangen dukker først det ene fine børneværelse, og dernæst et endnu finere værelse op, hvor det sidste også har separat udgang til forhavens solrige og sydvendte terrasse.

Hele haven er for øvrigt nydeligt etableret og virkelig velholdt med buske og træer, og en regnvandsopsamler holder balance i regnskabet, når de pæne højbed og resten af det grønne skal have vand. Haven er også ganske nem at holde, og indeholder smuk pergola samt et overdækket areal i samme stil som huset og garagen. Carportens tilknyttede rum indeholder den egentlige skurplads, og dermed kan annekset fint anvendes til alternative formål.

Ved et besøg i villaen vil I finde mange flotte og finurlige detaljer i en bolig, som design- og familiemæssigt opfylder behovene, og som med annekset i baghaven har potentiale til at opfylde endnu flere! Her er der indlagt strøm og vand, og herligheden er selvfølgelig isoleret. Der er desuden kroner at spare på elregningen, da selve villaen har indlagt solceller. Så kom forbi denne indflytningsklare etplansvilla i særklasse, og oplev mulighederne – vi ses!

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234