Arkitekten, der elsker sit arbejde

Hos Københavns Håndværker-Service på A.P. Møllers Allé er der en meget engageret arkitekt, der elsker at tegne alt fra sommerhuse og udhuse til carporte – og hundehuse!

Arkitekt Haukur Thordarson fra Københavns Håndværker-Service – elsker jobbet

 

“Jeg elsker mit fag!”

Så klart udtrykker den islandske arkitekt, Haukur Thordarson sin mening om jobbet som arkitekt hos Københavns Håndværker-Service, der holder til på A.P. Møllers Allé. Han fortæller:

“Jeg elsker dialogen og refleksionerne, arbejdet med at skabe de bedst fungerende og mest stimulerende rammer for det liv, der skal leves – hvad enten det er på arbejde eller i fritid. Og så elsker jeg håndværket og materialiteten. De gennemarbejdede løsninger og materialerne, når de taler til vores sanser.”

Uddannet på arkitektskolen

Haudur er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskolen i København:

“Med og efter min uddannelse arbejdede jeg hos C.F. Møller Arkitekts. Der arbejdede jeg på mange store projekter og som del af et team som udførte bygninger som Maersk Tower og Panum komplekset.  Da jeg tog springet og startede selvstændig. Jeg fik tegnet en masse om- og tilbygninger for private kunder, men også erhvervsbyggeri og boligbebyggelse.

Nu arbejder jeg med Københavns Håndværker-Service. Det betyder en helt ny form for arbejdsglæde, hvor jeg får den personlige kontakt med mine kunder. Den gode dialog om hvordan vi skaber de bedst fungerende og mest stimulerende rammer for vores liv. Glæden ved at skitsere, formulere og gennemgå mine kundeprojekter. Finde løsninger på rumligheder og glæden ved at selv at projektere og lave gennemarbejdede projekter til glade kunder,” fortæller Haudur,

Haudur kommer på besøg

Sammen med Københavns Håndværker-Service tegner han huse, tilbygninger, overbygninger, udhuse, carports, anneks, sommerhuse og hundehuse.

“Sammen kan vi designe, så det opfylder dine ønsker og samtidig fremstår smukt og æstetisk på grunden og i landskabet,” siger han.

Har man således en idé, så kan man kontakte Haudur og sammen finde en løsning. Han kommer også gerne ud og kigger på huset, carporten. eller terrassen – eller hvad det kan være. Skitserer, tegner – og sørger for tilladelsen hos kommunen.

For han elsker sit job…