Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Stort rækkehus med både have og tagterrasse

Oxford Have er en moderne rækkehusbebyggelse med smukke hvidpudsede funkishuse af varierende størrelser. Husene ligger i flere rækker og er adskilt med gangarealer og hyggelige åbne pladser. Hele området er meget børnevenligt med store legeområder til bebyggelsens mange børn. Der er ikke mulighed for kørsel igennem området, og derfor er det sikkert at lade børnene løbe og lege. Husene er opført med godt naboskab for øje. I grundejerforeningen er der flere tiltag for at styrke fællesskabet med bl.a. årligt loppemarked, fastelavnsfest og sommerfest for foreningens beboere. Endvidere er der et fælleshus i Oxford Have, som de enkelte beboer kan leje til fester eller benytte til fællesaktiviteter.

Det udbudte rækkehus er den største type, som findes i Oxford Have med hele 3 beboelsesplan og stor tagterrasse. Husets gode placering i første række og giver fordel med en større have, og samtidig en have uden skyggegener fra de andre huse, så eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag. Endelig kan den helt sene aftensol nydes fra den eksklusive tagterrasse.

Husets stueplan indeholder entre med adgang til gæstetoilet, dejligt køkken med god arbejdsplads og skabsplads, som ligger i åben forbindelse med vinkelstue, hvor der plads til både stor spiseafdeling og dagligstue. Fra stuen er der udgang til den vestvendte gårdhave.
Førstesalen byder på 3 værelser og skønt flisebadeværelse, som er indrettet med bruseniche og der er vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads.

På 2. sal er der et stort værelse, som kan kan opdeles i 2 rum. Herfra er der udgang til den skønne tagterrasse med god plads til lounge havemøbler, liggestol mv. Der er fri og ugenert udsigt mod vest og ind over byen. Her er nytårsaften er altid et hit, med udsigt til fyværkeriet fra Tivoli.

Gårdhaven er nem anlagt med fliseterrasse, græsplæne med god plads til havemøbler, havegrill og sandkasse. Der er tilhørende udhus, hvidpudset læmur og hækbeplantning. Parkering er inkluderet med egen gratis p-plads.

Fra adressen kan du på 10 min cykle til henholdsvis Amager Strandpark og Amager Fælled skønne natur. Derudover er der gode forbindelser med offentlig transport til Indre By.

Rækkehuset fremstår pænt og velholdt og danner de perfekte rammer for børnefamilien.

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234