Rigtig glædelig jul til læserne

 

Amagernyt.dk vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle vore læsere en rigtig glædelig jul.

Det har på mange måder været et turbulent år for os alle – det er ikke nødvendigt at remse alle de udfordringer op, som 2022 har givet os.

Nu har julefreden sænket sig over Amager, de sidste gaver er købt – ellers begynder det altså at haste en smule…

For mange er juleaften et af årets højdepunkter, hvor god mad sættes på bordet i selskab med den nærmeste familie. For andre er julen en udfordring på grund af personlige forhold, sygdom eller ensomhed. Lad os alle rette tanker mod disse medmennesker, også i denne tid. Og så er der de medborgere, der af andre grunde ikke fejrer julen. Til dem skal også rettes et ønske om en glædelig jul.

Lad os for en stund glemme livets daglige udfordringer, men også glædes over de mange skønne begivenheder på og udenfor øen, det gør livet værd at leve  – og som vi alle kan glædes der selve juleaften.

Også på Amagernyt.dk vil julefreden sænke sig i de kommende dage. Som en særlig julehilsen til læserne bringer vi i dag den store guide over julegudstjenester på Amager, som pr. tradition er meget populære.

Den oversigt – samt alle de mange andre artikler – er gratis at læse på Amagernyt.dk hvis “familie” vokser og vokser dag for dag. Vi er rigtig mange efterhånden, der mødes på Amagernyt.dk hver dag – hvad enten det er på mediet eller i grupperne på Facebook.

Til læsere, annoncører, samarbejdspartnere og vore gode kolleger her på mediet:

 

Rigtig glædelig jul!

Flemming Falk Hansen, udgiver
Finn Edvard, redaktør

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »