Kastrup Skøjtehal får 50/50 ordning

En 50/50-ordning om Kastrup Skøjtehal. Ingen aftale om Pilegårdsbadet. Det er beslutningen fra Københavns kommunes fritids og kulturudvalg. Meldingen og dens konsekvenser skal nu drøftes politisk i Tårnby.

Københavns kommunes beslutning om en 50/50-ordning for Kastrup Skøjtehal skal granskes af Tårnby kommune, siger Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen.

 

De oprindelige planer om at lukke Kastrup Skøjtehal og Pilegårdsbadet som følge af besparelser blev sidste år udskudt, da Københavns kommune ønskede at undersøge mulighederne for leje eller fælles drift af faciliteterne. Lukningen blev derfor rykket fra 1. januar til 15. april i år.

Tirsdag var der møde i kultur- og fritidsudvalget i København. Her blev det besluttet, at man gerne vil indgå en 50/50-ordning om skøjtehallen, men ikke er interesseret i en lejeaftale om Pilegårdsbadet.

Skal undersøges

”Jeg er naturligvis glad for, at Københavns kommune ønsker at gå videre med en aftale om Kastrup Skøjtehal. Vi skal nu have undersøgt, hvilke bagvedliggende forhold og konsekvenser den besluttede 50/50-ordning har for Tårnby, “udtaler Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen.

Der er programsat et møde om beslutningen torsdag 2. februar. Her skal gruppelederne bag budgetforliget 2023 tage stilling til Københavns Kommunes beslutning. Efterfølgende vil sagen blive fremlagt til politisk behandling.

Klubberne Amager Jets, Tårnby Skøjteklub og Svømmeklubben Kvik er blevet orienteret.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?