Mad der giver bedre søvn og pænere hud

Torsdag 23. februar fra kl. 16.30 kan interesserede lære om antiinflammatorisk mad på Skottegårdsskolen og selv lære at lave maden.

Antiinflammatorisk mad – godt for meget…

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 23. februar fra kl. 16.30 kan interesserede blive klogere på antiinflammatorisk mad på Skottegårdsskolen på Saltværksvej 65 –  og også  prøve at lave det.

Det er Agna Johannesen, der fortæller om, hvordan antiinflammatorisk mad kan give mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker og om hvordan det også hjælper i forbindelse med allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.

Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i helbredet. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver.

Lav antiinflammatorisk mad

Der laves i løbet af aftenen mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer, f.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer.

Deltagerne kan blive klædt på til at lave mad, hvor de ved, at ingredienserne giver deres  immunforsvar og vitalitet et løft. Det betyder sundhed og glæde både indeni og udenpå.

Helt økologisk

Alle råvarer er økologiske og det er også muligt for deltagerne at få individuel rådgivning.

Deltagerne skal selv have en kniv til grøntsager med, et viskestykke og en karklud – og eventuelt et viskestykke.

Interesserede skal tilmelde sig på AOF Amagers hjemmeside. Det koster 550 kroner at deltage.  Efterlønsmodtagere, arbejdsledige og pensionister skal dog kun betale 395 kroner.

Seneste artikler

 

Fik du læst?