Tidligere indsat fortæller om livet bag tremmer

Liv i Sundby og Solvang Kirke inviterer fredag 10. marts til en eftermiddag  med tidligere indsat Tom Hansen, der fortæller om sit liv i fængsel og om at komme ud.

Tom Hansen

Af Lene Dam Jørgensen

Fredag 10. marts kl.  14 fortæller Tom Hansen i Solvang Kirke på Remisevej om  “den ene fejl” der kostede en dom på syv års fængsel. Tom fortæller om de udfordringer, tanker og problemer der følger med, når en ganske almindelig mand kommer i fængsel.

Hjælper mennesker videre

Nu er Tom løsladt og ansat i Café Exit i saxogade på Vesterbro. At arbejde, der for Tom gør en stor forskel. Ligesom for mange andre. Café Exit er ikke en ganske almindelig café, men et sted, der hjælper mennesker med at finde videre efter en fængselsdom.

Seneste artikler

 

Fik du læst?