Claus Høxbroe læser op i Lille Mølle

Claus Høxbroe åbner igen dørene til et af de helt særlige, historiske, og måske af mange oversete steder,  når han en aften i april læser op på Christianshavns Vold, nærmere bestemt dagligstuen i Lille Mølle.

Claus Høxbroe
 
Lyriker Claus Høxbroe læser op på Lille Mølle på Christianshavn torsdag 27. april kl. 19.30. Lille Mølle blev opført i 1669 som stubmølle, ændret til hollandsk vindmølle i 1783 og i 1916 blev møllen og de tilhørende sidebygninger købt af den unge ingeniør Ejnar Flach-Bundegaard, som indrettede fabrik og privat hjem.

Du kan nu komme med ind i denne tidslomme, hvor alt står urørt hen og giver et unikt billede af, hvordan man levede i det 20. århundrede.
Claus Høxbroe vil denne aften læse op fra sit imponerende forfatterskab, her i blandt hans seneste digtsamling “Flanør.”

Claus Høxbroe er noget af en ener, og lige siden han trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin helt egen måde.

Den travle digter

Omkring 20 år har han rejst land, rige og verden rundt i skriftens tjeneste, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling samt altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet over 40 udgivelser og stået på scenen omkring 3.000 gange fordelt på otte lande.
Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag og Dan Turèll Prisen.

Billetter fås på billetto og koster 165 kr. og med i billetten følger en valgfri digtsamling eller vinyl.
´

Seneste artikler

 

Fik du læst?