Den lille Kulturnat er tilbage

Den Lille Kulturnat er  tilbage fredag 17. marts med en række spændende særarrangementer – også på Amager, hvor der bl.a. holdes Plantefest i Kulturhus Ama’r på Øresundsvej

Så er Den lille Kulturnat tilbage

 

På Den lille Kulturnat fredag 17. marts fra kl. 16 kan børnene både opleve spøgelsesjagt på Christiansborg, børnedisco, 100 måder at lege på på Professionshøjskolen, Lanternevandring på Thorvaldsens Museum, prinse- og prinsesseudklædning på Amalienborg og meget andet sjovt og lærerigt for børn i følgeskab med deres voksne.

På Amager kan børnene også deltage i sjove og lærerige arrangementer:

Her kan man f.eks. tage med til Plantefest i Kulturhus Ama’r på Øresundsvej og være med til at fejre planterne og foråret gennem dans, musik, billedkunst, frøbomber og meget andet.

Bål og skattejagt
Høre en fantastisk plantekoncert med musikerne Bo Thorning og Anders Børup som spiller musik direkte på planterne – og prøve det selv. Oplev een finurlig danseforestilling: Codariocalyx Motorius om planter og lys med Astrid Sten Andersen. Eftermiddagen byder også på kunstværksted, bålhygge, skattejagt, plantebyttemarked og billig fællesspisning.

(Artiklen fortsættes under billedet)

 

Tager man turen videre til Islands Brygge, inviterer Kulturhuset Islands Brygge, sammen med Multicirkus, til magisk fest med ildshow, koncert med gøgleri, ansigtsmaling og eventyrfortællinger. Multicirkus præsenterer en aften med forskellige artister, der alle vil give en fantastisk oplevelse med følelsen af, at være en del af et magisk univers. Historiefortælling med Wafa og den magiske kuffert, cirkus med Marek Magi, musik med Virelai og maskeværksted med Birgit Ravnstrup.

View over Amager
Hvis man vil have et rigtig godt view over hele byen med Amager på den ene side og Københavns centrum den anden vej, kan man hoppe en tur over Langebro, hvor Danhostel på Den Lille Kulturnat ekstraordinært åbner dørene til deres værelser på 16. etage. Man får udleveret et kort med udvalgte bygninger og seværdigheder i byen, og så skal man selv finde dem. Fra hvilket værelse kan man f.eks. se Tivoli? Hvor ligger Politigården mon? Få her et overblik over byen og vær samtidig med i lodtrækningen om et gavekort om et ophold på Danhostel, når der sidst på aftenen trækkes lod blandt alle udfyldte kort.

Herfra kan turen gå videre ind til Københavns centrum, hvor der venter endnu flere spændende arrangementer, se dem alle her: https://www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Program/Se-programmet

Kulturpas til Den Lille Kulturnat kan i år kun købes digitalt i Kulturnattens webshop. Kulturpasset koster 110 kr., når man er fyldt 12 år. Med et kulturpas kan man medbringe børn under 12 år gratis til alle arrangementer.

Kulturpasset er også gyldig som billet til bus, tog og Metro i zonerne 1-99 fra kl. 15 til kl. 21.

Seneste artikler

 

Fik du læst?