Lokal billedkunst og musik i Kastrup

Der er fredag 24. marts både fernisering med den lokale kunstner Ina Wittbolds billeder i Korsvejskirken og også koncert ved kirkens organist Ole Reuss Schmidt i kirkerummet.

Billedkunstner Ina Wittbold – fernisering i Korsvejskirken

 

Af Lene Dam Jørgensen

Fredag 24 marts fra kl. 16 er der fernisering med billedkunstner Ina Wittbolds billeder i Korsvejskirken på Sirgræsvej 81.  Kl. 17 er der koncert med kirkens organist Ole Reuss Schmidt, der spiller månedens orgelrecital i kirkerummet. Bagefter er der reception.

Skabt jubilæumsmaleriet
Billedkunstneren Ina Wittbold bor i Kastrup og skaber arkitektoniske malerier. Hun arbejder med en kunststil, der tangerer det kubistiske, hvor motivet opbygges ved hjælp af abstrakte, geometriske former, som er klart afgrænset og farvegivet. I malerierne skifter hun mellem to- og tredimensionelle perspektiver, og eksperimenterer med virkningen af forskydninger og rumlige planer.

Ina Wittbold har bl.a. skabt et maleri til Korsvejskirkens 50-års jubilæum og en ny Amagerplakat i forbindelse med Amagerbutikkernes Kunstuge 2022.

Administrerer Dragør Havnegalleri
Ina Wittbold udstiller løbende i gallerier, i kunstforeninger og på kunstmesser, og varetager desuden administrationen af Dragør Havnegalleri. Derudover holder hun løbende workshops, hvor hun underviser i malemediet Alcohol Ink.

Seneste artikler

 

Fik du læst?