Det Kgl. kapel til Kastrup

KLASSISK: Lørdag 13.  maj inviterer Korsvejskirken til jubilæumskoncert med solister, kor og musikere fra det Kgl. Kapel og Radiosymfoniorkestret

Der er jubilæumskoncert med solister, kor og musikere fra Det Kgl. Kapel.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Korsvejskirken på Sirgræsvej 81 inviterer lørdag 13. maj kl. 16 til jubilæumskoncert med solister, kor og musikere fra det Kgl. Kapel, der synger og spiller musik af Bach. Solotrompetisten ved eftermiddagens jubilæumskoncert er Jeppe Lindberg.

Signe Sneh Durholm synger sopran. Hun har været solist med flere orkestre i Danmark og i udlandet og har optrådt på TV. Hun har arbejdet med flere danske og udenlandske dirigenter og har bl.a. sunget ved flere lejligheder i Kongehuset.

Derudover synger Maria Bastrup alt og Ian Marcus Bjørsvig tenor. Han er fra Norge, hvor musikuddannelsen fandt sted på Langhaugen gymnasium i Bergen. Siden efteråret 2021 har han studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ian Marcus Bjørsvig har vundet flere priser og legater. Derudover har han været solist i forskellige kor.

Derudover synger Korsvejskirkens kammerkor Euphonia.

Jubilæumskoncerten  finder sted i forbindelse med Korsvejskirkens 50-års fødselsdag. Efter koncerten er der reception, og enhver er hjertelig velkommen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?