Københavns Drengekor til Dragør

KONCERT: Københavns Drengekor holder forårskoncert i Dragør Kirke onsdag 17. maj.

Københavns Drengekor

Af Lene Dam Jørgensen

Onsdag 17. maj kl. 19.30 gæster Københavns Drengekor Dragør kirke, inden de rejser på Europaturné. Ved koncerten vil de synge fra turnéprogram, der hedder ” Størst af alt er kærligheden… ”

Centralt i koncerterne står et helt nyskrevet værk med netop den tekst, bestilt hos den danske komponist Thomas Agerfeldt Olesen. De synger også den otte-stemmige “Komm, Jesu, Komm” af J.S. Bach og nordisk korlyrik.

Professionelle musikere
Udover Københavns Drengekor medvirker anerkendte musikere som Frederik Lund Larsen på guitar, Signe Madsen på violin og Mette Juliane Christensen på klaver og orgel.

Carsten Seyer-Hansen, der er kantor ved Københavns Domkirke og kapelmester for Københavns Drengekor, dirigerer

Støt Folkekirkens Nødhjælp
Det koster 125 kroner for voksne og 75 kroner for børn at høre koncerten. Billetter kan købes på Dragør Kirkes hjemmeside. Overskuddet fra billetsalget går til Folkekirkens Nødhjælp.

100 år gammelt kor
Københavns Drengekor – Det Kongelige Kantori – har eksisteret i næsten 100 år. Det blev grundlagt i 1924. Koret er  tilknyttet Sankt Annæ Gymnasium, der er Københavns Kommunes sangskole. Her får drenge og piger i alderen ni til fjorten år professionel sangtræning, som en integreret del af deres almindelige skolegang. Koret medvirker ofte ved begivenheder og officielle arrangementer i og omkring Kongehuset.

Seneste artikler

 

Fik du læst?