Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Stemningsfuld villa med frodig have på Amager

Med denne beliggenhed på Amager kommer I til at være tæt på grønne områder, Field’s og alt til hverdagens behov. Foruden gode omgivelser bosætter I jer i en villa med et dejligt lysindfald og fin plads til familielivet med fire værelser og indbydende opholdsmiljøer til samvær og hygge. Ude venter en flot anlagt have med flere terrasser, herunder en, der er overdækket.

Inden for en radius af én kilometer finder I daginstitution, skole, indkøb, idrætshal, svømmehal og busstoppested. Kort sagt kan I gå til alt, der er behov for i ugens løb. Nyd også de naturskønne omgivelser ved Amager Fælled, og så er der heller ikke langt til metroen fra Sundby Station eller mo­tor­vejs­net­tet.

Ét af hjerterummene i huset i halvandet plan udfolder sig i det store køkken-alrum, hvor der i den ene side er charmerende vinduer med farverige glaspartier. Der er god plads til madlavningen i køkkenet og et spisebord i alrummet. Videre møder I en større stue med et skønt lysindfald fra flere verdenshjørner. Stueplanet fuldendes af et badeværelse, et moderne bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter samt en hyggelig udestue med ovenlysvinduer og sky­de­dør­s­par­ti­er til en terrasse. På første sal har I fire værelser, hvoraf nogle af dem har sorte loftsbjælker, der skaber ekstra stemning. Værelserne kan arrangeres til forældrene, børnene eller som kontor.

Udearealerne er anlagt som en gårdhave, der emmer af charme og fin, varierende beplantning. Her er forskellige terrasser, så I altid kan finde en plads i solen, mens den overdækkede er perfekt til de varmeste sommerdage. Forhaven er også nem at passe, og så kan I frem til et værksted og en dobbeltcarport.

Er I blevet nysgerrige? Ring allerede i dag for at få flere informationer.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

SE MERE AF BOLIGEN HER

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 22300 København S
Tlf. 32 55 00 01