Markedsdag i Kastrup

Der er søndag 4. juni markedsdag på Udstillingscentret Ved Diget 26-28 i Kastrup.

Der er markedsdag i Udstillingscentret i Kastrup

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 4. juni fra klokken 10 til 16 er der markedsdag på Udstillingscentret Ved Diget 26-28 i Kastrup. Der er kunst, loppe og håndarbejde.

Der vil være mange stande på markedsdagen.Her findes akrylmalerier, antik, akvareltegninger, blyantstegninger, børnetøj, fedtfarvetegninger, filt, frimærker, foto, glas, keramik, kvilt, honning, loppeeffekter, marmelader, modeltog, nips, nisser, oliemalerier, papirklip, postkort, shots, strik, skulpturer, tasker, tøj, tuschtegninger og spøjse effekter af enhver slags.

Popsangerinde og sangerskriver Louise Dubiel og guitarist underholder live på gården. Der serveres vand, kaffe, te og saftevand.

Om Udstillingscentret
Hver søndag mellem klokken 13 og 16 holder Udstillingscentret Ved Diget åbnet.

Stedet er drevet af frivillige – som både er med til at udstille og til at holde stedet åbent – og Tårnby Kommune. Udstillingscentret Ved Diget er en videreførsel af Udstillingscentret Plyssen, som blev startet i 1996.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »